Welkom bij Babor Beauty Spa Doetinchem

Al meer dan 20 jaar is in hartje Doetinchem het gerenomeerde huid en lichaams verzorgingsinstituut Christel gevestigd waar persoonlijke aandacht, advies en service hoog in het vaandel staan. Sinds januari 2011 heeft de salon een metamorfose ondergaan volgens het concept van Babor Beauty spa. Dit concept, waar er momenteel 11 van in Nederland zijn, staat garant voor vakkundigheid, klantgericht en klantvriendelijk. Wij dragen dan ook met trots de naam: Babor Beauty Spa Doetinchem.

Nieuwe klanten krijgen eerst een gratis en vrijblijvend in-take gesprek, hierin wordt aan de hand van uw wensen en specifieke huidtype de behandeling en de eventuele te gebruiken producten bepaald. Wij werken in onze salon uitsluitend met natuurlijke producten van topmerken van o.a. Babor. Zowel in de salon als voor u zelf thuis.
Gezichts, lichaams, en anti-stressbehandelingen, visagie, visagiecursussen, bruidsmake-up, anti-aging behandelingen en sportmassage zijn een paar voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is.
Terug naar boven
© 2012 - 2021. Babor Beauty Spa Doetinchem | Ontwerp & Realisatie: NowOnline Webdesign