Welkom in onze SPA met garantie voor welbehagen!

Iedereen die een BABOR BEAUTY SPA betreedt, staat een helder en modern design, een liefdevol oog voor details en een hartelijke begroeting te wachten. Snel wordt duidelijk dat hier alles om de schoonheid draait. 
Professionele behandelingen opgenomen in een totaal SPA-concept garanderen diepteontspanning en vullen uw energievoorraad weer aan.


Hier kunt u niet alleen weer diep ademhalen en loslaten, maar ook ervaren hoe zeer effectieve werkstoffen en nauwkeurig afgestemde behandelingstechnieken uw huid nieuw leven inblazen. 

Het beauty-programma wordt op uw individuele wensen afgestemd. Wij houden rekening met de behoeften van uw huid en staan u met advies terzijde. 

Tot nu toe kon men alleen in de exclusieve SPA’s van vier- en vijfsterrenhotels genieten van deze buitengewone belevenis. BABOR laat het day-spa-concept werkelijkheid worden en maakt het voor u mogelijk om ontspanning en verwenbelevenissen ook buiten de vakantie te ervaren, zelfs bij u in de buurt.
Laat u zich meevoeren in de wereld van de BABOR BEAUTY SPA’s en geniet van de weldadige belevenissen van bijzondere klasse.

Herontdek het pure genieten!
Terug naar boven
© 2012 - 2021. Babor Beauty Spa Doetinchem | Ontwerp & Realisatie: NowOnline Webdesign